Στο πλευρό της μικρής Δέσποινας ο ΠΑΟΚ
Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του προγράμματος PAOK Action.
Όπως είθισται σε κάθε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος του Δικεφάλου, μέρος των εσόδων πηγαίνει σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται άμεση ιατρική περίθαλψη και οικονομική υποστήριξη. Αυτή τη φορά, σειρά έχει η 8χρονη Δέσποινα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.
Στο ματς εναντίον του Παναθηναϊκού (25.10, 19:30) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την 8χρονη Δέσποινα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πάσχει από αστροκύττωμα παραγκεφαλίδος.
Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!»