Στην Ευκαρπία ο Παπαχρυσάνθου και οι πρώτες δηλώσεις
Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο αμυντικός Χρύσανθος Παπαχρυσάνθου καθώς μετά από δέκα περίπου χρόνια θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Νίκης Ευκαρπίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Επαιξε προηγούμενα μεταξύ άλλων σε Παύλο Μελά, Κιλκισιακό, ΑΕ Ευόσμου, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Ελευθεριακό, Ιάσονα Αυγής, Εθνικό Πυλαίας, Δόξα Ασσήρου.
Με δήλωση του στο Metrosport.gr επισήμανε: «Οι στόχοι της Νίκης Ευκαρπίας πάντα είναι υψηλοί και έχει ως φιλοδοξία να πρωταγωνιστεί σε κάθε πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει, διεκδικώντας με συνέπεια την καλύτερη δυνατή πορεία και επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο».
Για την χρονιά που πέρασε; «Μετά από μια όχι τόσο πετυχημένη χρονιά με την Ασσηρο στο πρωτάθλημα, κατακτήσαμε το κύπελλο. Φέτος με τη νέα μου ομάδα στόχος θα είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Οι στόχοι κάθε χρόνο είναι υψηλοί».
Για τη νέα Α1; «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος είναι ότι θα έχει αρκετές ιστορικές ομάδες και όλες οι κινήσεις που κάνουν είναι δυνατές. Θα έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών».
Για τη δική σου απόδοση; «Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Υγεία να έχουν όλοι οι παίκτες και καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».
Τα φιλικά παιχνίδια του Ηρακλή Αμπελοκήπων
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ο Ηρακλής Αμπελοκήπων θα δώσει εννέα φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου με την Δόξα Πενταλόφου, στις 30 Αυγούστου με τη Νίκη Μεσημερίου, στις 5 Σεπτεμβρίου με την JOGA BONITO, στις 9 Σεπτεμβρίου με τον Διγενή Μονολόφου, στις 12 Σεπτεμβρίου με τον Εθνικό Αστέρα, στις 16 Σεπτεμβρίου με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς και στις 23 Σεπτεμβρίου με την Δόξα Περιβολακίου.