Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μπέντο

Στην   Αθήνα   για   τον  Ολυμπιακό  ο Πάουλο Μπέντο

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα φέρεται να βρίσκεται ο Παόυλο Μπέντο για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε στην πρωτεύουσα  για να συζητήσει με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου μετά την «εμπλοκή» που παρουσιάστηκε στις συζητήσεις με τον Λεονάρντο.

 

Ο τελευταίος στις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών ζήτησε παραπάνω χρόνο για να δώσει την τελική του απάντηση. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την πολυτέλεια να τον περιμένει και στράφηκε σε άλλες λύσεις, μία από τις οποίες ήταν και ο Πάουλο Μπέντο.

 

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας ήταν η βραζιλιάνικη Κρουζέιρο, από την οποία απολύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ