Στα «μαλακά» έπεσε ο Σεμπά

Στα       «μαλακά»          έπεσε    ο         Σεμπά

Ο Σεμπά μετά την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά κλήθηκε σε απολογία, ζήτησε συγγνώμη από όλη την ομάδα και αναμένεται να λήξει το θέμα με το πρόστιμο που προβλέπεται από τον εσωτεικό κανονισμό.

 

Ο Βραζιλιάνος έπειτα από την αλλαγή του έφυγε από το γήπεδο χωρίς να πάρει σχετική άδεια φανερώνοντας ένα ακόμα κρούσμα απειθαρχίας στις τάξεις του «ερυθρόλευκου στρατοπέδου».

 

Την επομενη μέρα όντας πιο ήρεμος ζήτησε συγγνώμη από τον Τάκη Λεμονή προσωπικά καθώς και από όλους τους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του.Το θέμα θεωρείται λήξαν,θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτεικού κανονισμού με το ανάλογο πρόστιμο και αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό (9/12).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ