Στα δικαστήρια με Σπόρτινγκ για Ποντένσε
Μετά την προσθήκη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ, άλλη μια μεταγραφή του Ολυμπιακού θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, αντικείμενο δικαστικής έρευνας ως προς την εγκυρότητά της.
Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος μετακόμισε στον Ολυμπιακό από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία, όπως προκύπτει από την Πορτογαλία, ετοιμάζεται να προσφύγει στη FIFA κατά των «ερυθρολεύκων».
O πορτογαλικός σύλλογος κατέφυγε ήδη στην παγκόσμια συνομοσπονδία ζητώντας αποζημίωση 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία υπέγραψε ως ελεύθερο τον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τα λιοντάρια για τον ίδιο λόγο που έμεινε ελεύθερος και ο Ντάνιελ Ποντένσε.
Κάτι παρόμοιο αναμένεται να κάνει και για τον Ντάνιελ Ποντένσε, ζητώντας είτε να ακυρωθεί η λύση του συμβολαίου του, είτε να λάβει κάποια αποζημίωση από τον Ολυμπιακό.