SL2: Πότε θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα
Oλοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για το πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς μετά τα play off τελείωσαν και τα play out σε Α’ και Β’ όμιλο.
Την άνοδο πήραν στην Super League 1 Ηρακλής και Καλαμάτα, ενώ υποβιβάστηκαν στη Γ' Εθνική: Καβάλα, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Μακεδονικός από τον Α’ όμιλο και Αιγάλεω, Χανιά, Ηλιούπολη και Παναργειακός από τον Β’ όμιλο.
Την νέα χρονιά θα σχηματιστεί πρωτάθλημα ενός γύρου με 15 ή 16 ομάδες κάτι που θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή όχι του Αστέρα Τρίπολης στη Super League 1.
Aναλυτικά οι ομάδες της νέας Super League 2: 1. ΠΑΟΚ Β, 2. Νίκη Βόλου, 3. Αναγέννηση Καρδίτσας, 4. Νέστος Χρυσούπολης, 5. Πανιώνιος, 6. Μαρκό, 7. Ολυμπιακός Β, 8. Ελλάς Σύρου, 9.Καλλιθέα.
Σε αυτές θα προστεθούν οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Super League 1 και οι τέσσερις ομάδες που θα ανεβούν από τη Γ’ Εθνική. Δέκατος έκτος θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης Β εφόσον η πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης θα παραμείνει στη Super League 1.
Αν οι ομάδες της Super League 2 τη νέα χρονιά θα είναι 16, τότε θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες και αντίστοιχα τέσσερις ομάδες θα ανεβούν από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2.
To ενιαίο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου της Super League 2 θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Με 15 ή και με 16 ομάδες οι αγωνιστικές θα είναι 30, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα για τις ομάδες των play off οι αγωνιστικές ήταν 28 και για τις ομάδες των play out ήταν 32. Να αναφέρουμε ότι δυο εκ των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανθρακικού, ΠΟ Ελασσόνας και Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα πάρουν δύο εισιτήρια ανόδου στη Super League 2 από τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αντίστοιχα δύο ακόμη εισιτήρια στη Super League 2 θα πάρουν δύο ομάδες από τους Πύργο, Ζάκυνθο, Εθνικό και Αρη Πετρούπολης που αγωνίζονται στον δεύτερο όμιλο της Γ Εθνικής.