Συναντήθηκαν Κοντονής και Χαλβατζάκης

Συναντήθηκαν Κοντονής και Χαλβατζάκης

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης συνοδευόμενος από τους  Γιώργο Κονδύλη και Νίκο Κακκαβά, συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό  Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στο μπάσκετ και στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν εν όψει των τελικών της Α1.

 

Οι τελικοί της Basket League πλησιάζουν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, που έχει επισημάνει πρόσφατα πως απαιτεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι… ψύχραιμες και να κινηθούν σε κόσμια πλαίσια, ανέλαβε… δράση. Συγκεκριμένα, είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το μπάσκετ, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν στους τελικούς. 

Στην συνάντηση, έδωσαν το παρών και ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Κονδύλης και ο νομικός σύμβουλος Νίκο Κακκαβά. Άπαντες έριξαν στο τραπέζι της συζήτησης τις προτάσεις τους για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και εξέφρασαν τη πεποίθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.