Σένα: «Ελπίζουμε να μην ξανασυμβούν παρόμοιες καταστάσεις»
Ο Ηρακλής υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Κηφισιά στο Καυτανζόγλειο, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στην αναμέτρηση. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Εουτζένιο Σένα εκπροσώπησε την ομάδα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, καθώς ο Βάλτερ Ματσάρι δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, λόγω της έντασης με την οποία έζησε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον συνεργάτη του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εουτζένιο Σένα:
«Ο κ. Ματζάρι δεν μπόρεσε να έρθει για να τοποθετηθεί, καθώς δεν του έχει μείνει φωνή…Θέλω να μεταφέρω τη λύπη και τη στενοχώρια ολόκληρου του αγωνιστικού τμήματος προς τον κόσμο μας, μετά το κακό αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθεί. Από την επόμενη κιόλας αγωνιστική, υποσχόμαστε ότι θα παρουσιάσουμε σαφή βελτίωση.
Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς αυτή που πέρασε, λόγω όσων συνέβησαν στον προηγούμενο αγώνα. Ήταν αναμενόμενο ότι όλη αυτή η κατάσταση θα άφηνε αρνητικό αποτύπωμα στην ομάδα. Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις…».