Δηλώσεις σε ρουμανικό Μέσο ενημέρωσης έκανε ο διευθυντής του Κλινικού Νοσοκομείου Επειγόντων Περιστατικών της Κομητείας Τιμισοάρα, όπου νοσηλεύονται οι τρεις φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μιχάι Μπαλάν, οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εκτενή ιατρικό έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό. Η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται στενά, με τους γιατρούς να προχωρούν στις απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες.
Όπως εξήγησε, ο ένας εκ των τραυματιών φέρει πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, κατάγματα πλευρών, καθώς και κάταγμα κλείδας, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη συνεχή νοσηλεία και ιατρική παρακολούθηση. Ο δεύτερος έχει υποστεί κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, καθώς και τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του. Ο τρίτος φίλαθλος, σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, ήταν σε εγρήγορση, είχε πλήρη επαφή με το περιβάλλον και συνεργαζόταν κανονικά με το ιατρικό προσωπικό.
Οι Αρχές και το ιατρικό επιτελείο συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ αναμένονται νεότερες ενημερώσεις για την πορεία της υγείας των τραυματιών τις επόμενες ώρες.