Σε δημοπρασία για ιερό σκοπό, συλλέκτική φανέλα του Βεζένκοφ

Σε δημοπρασία για ιερό σκοπό, συλλέκτική φανέλα του Βεζένκοφ
ΚΑΕ Αρης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ συμπράττουν για ιερό σκοπό, βγάζοντας σε δημοπρασία μια συλλεκτική φανέλα του 20χρονου φόργουόρντ του Άρη.
 
 
Στόχος της κίνησης αυτής, η ενίσχυση του Κέντρου θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών.
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
 
«Σε δημοπρασία βγαίνει η συλλεκτική φανέλα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, από τις 28 έως τις 30 Μαΐου για την ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (http://www.kethis.gr/).
 

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δε θα μπορούσε να αρνηθεί το σχετικό αίτημα και παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο 14, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον 20χρονο φόργουορντ.

 

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου στις 10 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11.30 μ.μ.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία (επωνύμως) και να καταθέσει την προσφορά του είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του SerresBasket: kostasbazir@gmail.com είτε στέλνοντας μήνυμα στο inbox της επίσημης σελίδας του SerresBasket στο Facebook: https://www.facebook.com/serresbasket είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον αριθμό: 6979148067».