Σε απολογία πέντε ΠΑΕ και Ματζουράκης

Σε απολογία πέντε ΠΑΕ και Ματζουράκης

Σε απολογία κλήθηκαν πέντε ΠΑΕ για την συμπεριφορά των οπαδών τους, καθώς και οι Γιάννης Ματζουράκης, Π. Καρτάλης και Σ. Χατζηγιαννάκης από την Καλλονή που αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

 

Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής κλήθηκαν να δώσουν οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 06/11/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 9η αγωνιστική. Αναλυτικά :

 

Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονή, Π. Καρτάλη (διερμηνέα), Σ. Χατζηγιαννάκη (φροντιστή), Ι. Ματζουράκη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π. Καρτάλη, Σ. Χατζηγιαννάκη και Ι. Ματζουράκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Λεβαδειακός.



*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Γ) ΠΑΕ Νίκη Βόλου : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Νίκη Bόλου-ΠΑΕ ΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Ε) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός -ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Η  κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, 8ηαγωνιστική

 

Α) Skoda Ξάνθη (Κ17), Κ. Τερζανίδη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Κ. Τερζανίδη στον αγώνα των ομάδων Πανθρακικός-Skoda Ξάνθη.

*
 Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ".