Η Τσεχία κέρδισε τη Βραζιλία και θα παίξει τη θέση της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας στον αγώνα με την Ελλάδα.
Ο ηγέτης των Τσέχων, Τόμας Σατοράνσκι, υποστήριξε ότι θα είναι μια δύσκολη αποστολή για εκείνους καθώς η γαλανόλευκη διαθέτει καλούς παίκτες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος παίκτης με τους κανόνες του ΝΒΑ και θα εξετάσουν εάν μπορούν να τον σταματήσουν με εκείνους της FIBA.
Οι δηλώσεις του:
«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς! Δεν είχαμε παίξει τέτοιο ματς μέχρι τώρα. Η Βραζιλία έπαιξε έξυπνα, είχε εμπειρία, αλλά κι εμείς δείξαμε την ταυτότητά μας, από την αρχή του αγώνα. Όχι, δεν θα πάρω συμβουλή από τον Περπέρογλου (καλός του φίλος), γιατί δεν θα θέλει να μας δει να νικάμε. Θα είναι ακόμα μια δύσκολη αποστολή για εμάς.
Για μένα ήταν φαβορί για μετάλλιο, πριν την διοργάνωση ακόμα. Τι να πεις για το Γιάννη; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο! Με τους κανόνες του ΝΒΑ είναι ασταμάτητος. Για να δούμε αν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για εκείνον σε μια διοργάνωση της FIBA. Αλλά και πάλι έχει πολλούς Euroleague stars! Αν μου έλεγαν πως θα παλέψω με την Ελλάδα για την οκτάδα, δεν θα το πίστευα! Πρέπει να παίξουμε με απόλαυση».