Ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος έχει πάρει τα πάνω του τελευταία με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε τοσό με Βέροια όσο και με Γκαμπάλα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ. Στη μεσσαία γραμμή θα είναι και ο Τζιόλης με τον Πέλκα (ο νεαρός θα έχει πιο επιθετικό ρόλο).
Κάτι τέτοιο πιθανόν δεν θα συμβεί με τον Έργκους Κάτσε που παρότι είναι στην αποστολή ίσως δει τον Έρικ Σάμπο να παίρνει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, αφού ο Τούντορ δοκίμασε κυρίως τον Σλοβάκο χθες. Θυμίζουμε ότι ο Αλβανός μέσος δεν είχε ταξιδέψει στο Αζέρμπαϊτζάν γιατί είχε ενοχλήσεις στο γόνατα.
Αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που αντιμετώπισε την Γκαμπάλα θα υπάρξει στην δεξιά πλευρά (στο 3-5-2 του ΠΑΟΚ), αφού ο Κωνσταντινίδης αναμένεται να προτιμηθεί αντί του Κίτσιου. Στα αριστερά θα παίξει και πάλι ο Ροντρίγκες.
Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα μείνει αρχικά στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Την επίθεση θα απαρτίζουν ο Αθανασιάδης και ο Μακ, την ταχύτητα του οποίου θέλει να εκμεταλλευτεί ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ για να "σπάσει" το αμυντικό πλάνο του Δέλλα.