Ρόβας: «Γύρισα γιατί υπάρχει όραμα»
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Προοδευτική, Ατρόμητο, ΠΑΣ, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο 31χρονος μέσος βρέθηκε στα γραφεία των «κιτρίνων» υπέγραψε το συμβόλαιο του και επέστρεψε στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα.
Ο 31χρονος ανασταλτικός μέσος (γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1984) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ.
Ο Βασίλης Ρόβας αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2009-2010. Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Προοδευτική, ενώ τελευταίος ήταν η Α.Ε.Κ. Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ο.Φ.Η. του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης.
«Θέλω να κάνω στον Άρη ένα καινούργιο ξεκίνημα»
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Βασίλης Ρόβας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Αισθάνομαι όμορφα που γύρισα στον ΑΡΗ, μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Περιμένω τη στιγμή που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας.Θέλω να κάνω στον ΑΡΗ ένα καινούργιο ξεκίνημα».
Και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, συμπλήρωσε:
«Με τον κ. Καρυπίδη γνωρίζομαι προσωπικά και από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω στην ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ τυχερός που έχει στο τιμόνι του τον κ. Καρυπίδη. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και θα επιστρέψει στο χώρο που ανήκει».