Ρώτησε για Σίβοκ
Απο το «πάνω ράφι» κοιτάζει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Έτσι εξηγείται η κίνηση του να χτυπήσει την «πόρτα» της Μπεσίκτας για τον Τόμας Σίβοκ.
Μάνατζερ βρέθηκε στα γραφεία της τουρκικής ομάδας με εξουσιοδότηση από τον ΠΑΟΚ για πρόταση για τον Τσέχο αμυντικό.
Ο 31χρονος στόπερ είναι από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες των «μαυραετών», όντας ο τρίτος αρχηγός τους και αγωνίζεται στην Μπεσίκτας από το 2008. Όμως φέτος ο Σλάβεν Μπίλιτς έχει περιορίσει αισθητά τον χρόνο συμμετοχής του, με συνέπεια ο Τσέχος στόπερ να σκέφτεται τη φυγή.
Ο Σίβοκ έχει 257 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπεσίκτας και έχει σημειώσει και 25 γκολ. Έχει δεχτεί 63 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες σε 21.668 λεπτά συμμετοχής.