Ρομάριο για Κριστιάνο: «Το λάθος του ήταν που δεν έστειλε νωρίτερα τον Ζεσούς να πάει να γ@@@@@ί»

Ο Ρομάριο πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πολυσυζητημένη υπόθεση με τον Ζόρζε Ζεσούς
Ρομάριο για Κριστιάνο: «Το λάθος του ήταν που δεν έστειλε νωρίτερα τον Ζεσούς να πάει να γ@@@@@ί»

Η ένταση γύρω από τη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζόρζε Ζεσούς εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον Ρομάριο να προσθέτει τη δική του… εκρηκτική πινελιά στην υπόθεση.

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και παγκόσμιος πρωταθλητής του 1994 τάχθηκε στο πλευρό του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει λόγο να αμφισβητήσει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Μάλιστα, η τοποθέτησή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Ρομάριο δεν έκρυψε ότι διατηρεί καλή άποψη για τον Ζόρζε Ζεσούς. Οι δύο άνδρες είχαν γνωριστεί κατά την παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στη Φλαμένγκο.

«Ο Κριστιάνο μου φαίνεται πολύ αντικειμενικός άνθρωπος. Μου αρέσει ο Ζόρζε Ζεσούς. Είχα σχέση μαζί του όταν προπονούσε τη Φλαμένγκο. Τον συνάντησα πέντε ή έξι φορές και ήταν πάντα ένας σπουδαίος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά την προσωπική του εκτίμηση προς τον Ζεσούς, ο Ρομάριο έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στα όσα υποστηρίζει ο Ρονάλντο. Όπως εξήγησε, εφόσον η εκδοχή του Πορτογάλου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε ο ίδιος θεωρεί δικαιολογημένη την αντίδρασή του.

«Σύμφωνα με τον Κριστιάνο, ο προπονητής δεν τήρησε τον λόγο του. Και όταν κάποιος δεν τηρεί τον λόγο του, ενεργεί κακόπιστα. Αν συνέβη αυτό που είπε ο Ρονάλντο, τότε έχει δίκιο», τόνισε.

Η ατάκα του Ρομάριο που προκάλεσε αίσθηση

Ο Ρομάριο, πάντως, δεν έμεινε μόνο στην ανάλυση της υπόθεσης. Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε ο ίδιος σε μια αντίστοιχη κατάσταση, έδωσε μία απάντηση που… μόνο Ρομάριο θα μπορούσε να είναι.

Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε πως θα αποχωρούσε άμεσα από την κατάσταση, αφήνοντας πίσω του την ένταση, αλλά θεωρεί πως ο Ρονάλντο θα μπορούσε να είχε κινηθεί ακόμη πιο αποφασιστικά.

«Πρώτα απ' όλα, θα είχα χτυπήσει την πόρτα πίσω μου και θα είχα φύγει. Το λάθος του δεν ήταν ότι έφυγε. Το λάθος του ήταν που δεν έστειλε νωρίτερα αυτόν τον τύπο να πάει να γ@@@@@ί», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ