Ρομαό: «Τελικός με ΠΑΟΚ, δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Ρομαό: «Τελικός με ΠΑΟΚ,  δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Ως την τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου θεωρεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αλεξί Ρομαό.

 

Ο Τογκολέζος μέσος μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο και τόνισε ότι οι Πειριαίωτες θα παλέψουν για τη νίκη καθώς δεν υπάρχουν για υτούς άλλα περιθώρια.

 

«Είναι ένας τελικός για εμάς ώστε να παραμείνουμε στη διεκδίκηση του τίτλου. Κάθε ματς είναι τελικός για εμάς αλλά είναι ξεκάθαρο ότι την Κυριακή δεν υπάρχουν περιθώρια. Ολοι γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη έδρα και οι φίλαθλοι θα είναι εναντίον μας. Αλλά εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στη δική μας ομάδα και στο πώς θα παίξουμε στον αγωνιστικό χώρο» είπε για το κυριακάτικο ματς ο έμπειρος μέσος.

 

Επίσης, αναφέρθηκε και στην εικόνα του ΠΑΟΚ που τους τελευταίους μήνες μετρά μόνο νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

«Το ότι ο ΠΑΟΚ πλέον είναι πρώτος σημαίνει ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αυτό λέει τα πάντα. Αλλά και εμείς πάμε στην Τούμπα να παλέψουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και για τους φιλάθλους μας» ο Ρομαό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ