Η Ρόμα «έφαγε» άκυρο από την Λέστερ για τον Μαχρέζ!

Η Ρόμα «έφαγε» άκυρο από την Λέστερ για τον Μαχρέζ!

'Οσο και αν προσπάθησαν οι άνθρωποι της Ρόμα να πάρουν θετική απάντηση στις προτάσεις που έκαναν στις «Αλεπούδες» για να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό άσο, όλες έπεσαν στο κενό.

 

Η Ρόμα είχε στα χέρια τις δύο προσφορές για τον Αλγερινό άσο της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, αλλά απορρίφθηκαν και οι δύο από την αγγλική ομάδα. Η μία μάλιστα άγγιζε τα 32 εκατομμύρια λίρες!

 

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, δήλωσε χαρακτηριστικά:

 

«Η αλήθεια είναι ότι η Ρόμα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αγοράσει τον παίκτη. Θα ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει καμία θετική απάντηση από την άλλη πλευρά. Η προσφορά που καταθέσαμε ήταν σημαντική, αλλά η προτεραιότητα δεν είναι μόνο ο Μαχρέζ γιατί έχουμε κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο και τώρα ψάχνουμε για άλλους παίκτες».