Μια νέα μεγάλη προσπάθεια πρέπει να κάνει ο Αιγύπτιος άσος από εδώ και στο εξής για να αλλάξει άρδην την εικόνα που έχουν σχηματίσει – σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο- οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προκειμένου να εξαλείψει κάθε πιθανότητα αποχώρησης από τον Ιανουάριο.
Ο ίδιος, ξεκάθαρα όπως μετέφερε σε πρόσφατο μήνυμά του, θέλει να προσφέρει και να ενισχύσει την ομάδα στη προσπάθεια που γίνεται για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως, η συζήτηση που άνοιξε στους κύκλους του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, δεν είναι τυχαία. Πρέπει να πείσει αγωνιστικά, να δείξει πως μπορεί να γίνει ο πραγματικός ηγέτης, όπως έκανε στον Ατρόμητο την περσινή σεζόν, πολύ απλά διότι έχει την ποιότητα και την ικανότητα να ξεχωρίσει.
Θυμίζουμε πως η ρήτρα που αναγράφεται στο συμβόλαιο του Ουάρντα, για οποιονδήποτε «μνηστήρα» επιθυμεί να τον αποκτήσει, ανέρχεται στα τρία εκατ. ευρώ. Ένα ποσό, που δεν δίνεται εύκολα, ειδικά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Επισήμως, προτάσεις δεν έχουν κατατεθεί, όμως ζυμώσεις μπορούν να υπάρξουν στο μέλλον.
*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/11)