Ρίντ: «Θα παλέψουμε για την νίκη,περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ρίντ: «Θα παλέψουμε για την νίκη,περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο ΛαΜάρκους Ριντ, είναι ένας από τους καινούργιους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα του Άρη και δεν έχει παραστάσεις από ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.  Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ προετοιμάζεται σκληρά για τον αγώνα του Σαββάτου και δηλώνει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και να προσφέρουν χαρά στον κόσμο.

 

Μιλώντας μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε αρχικά: «Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτά τα ματς και χαίρομαι που θα το ζήσω από κοντά. Σίγουρα κάποια από τα παιδιά που το έχουν ζήσει θα μπορούν να διηγηθούν πολλά».

 

Ο Ριντ περιμένει ένα δύσκολο ματς:«Παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και έχει καλό ρόστερ. Όμως δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι δύσκολο. Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρός, αφού η λίγκα δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική».

 

Όσο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κι εγώ προσωπικά νιώθω απόλυτα έτοιμος. Στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουμε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Θα παλέψουμε για τη νίκη και για να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο μας, μετά και το επιτυχημένο αποτέλεσμα της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό. Τον περιμένουμε στο πλευρό μας».