Ραίκοβιτς εν δράσει... (video)
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της κροατικής έκδοσης της ιστοσελίδας goal.com ο Σλόμπονταν Ραίκοβιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο 26χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της OFK Beograd Βελιγραδίου το 2005 μέχρι που ο Φρανκ Άρνεσεν δύο χρόνια αργότερα τον έντυσε στα μπλε της Τσέλσι. Mία μεταγραφή που δεν εξελίχθηκε όπως ονειρεύοταν ο ίδιος.
Στο Λονδίνο και στην ομάδα της Τσέλσι δεν κάθισε πολύ, αφού περιπλανιόταν σε ομάδες τις Ολλανδίες ως δανεικός. Τη σεζόν 2007-2008 στη PSV, δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα της Τβέντε όπου σε 23 συμμετοχές πέτυχε ένα γκολ ενώ τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στη Φίτεσε όντας για ακόμη μία χρονιά δανεικός από την ομάδα της Τσέλσι.
Το 2011 άφησε μία και καλή το Λονδίνο και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Αμβούργου μέχρι τις 31 Μαϊου...
Νέος σταθμός του Σέρβου υψηλώσομου (1,91) κεντρικού αμυντικού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο ΠΑΟΚ και το metrosport.gr σας παρουσιάζει μερικές από τις ποδοσφαιρικές στιγμές του «βράχου» Σλόμπονταν Ραίκοβιτς.