Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιστεύει πολύ στην ομάδα του ΠΑΟΚ
Η απώλεια βαθμών (η πρώτη φέτος) στο Πρωτάθλημα με όλα όσα έγιναν στο Περιστέρι (διαιτησία Τζήλου και Κούλα Χασάν συν τις χαμένες ευκαιρίες) δεν επηρέασαν τη κρίση του Λουτσέσκου.
Ο οποίος μεταξύ των άλλων υποστηρίζει πως δεν ανησυχεί καθώς οι παίκτες του είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν είναι κουρασμένοι και θα αυξήσουν την απόδοσή τους, με βασικό στόχο να διεκδικήσουν νίκες στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το ματς με την Βίντι στην Βουδαπέστη.
Η αλήθεια είναι πως στο Πρωτάθλημα το πρόγραμμα που ακολουθεί τις επόμενες έξι αγωνιστικές, έως το τέλος του πρώτου γύρου είναι ιδανικό για να συγκεντρώσει ο Δικέφαλος 18 βαθμούς, το απόλυτο δηλαδή. Και με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει και να αυξήσει (εφόσον χάσουν οι αντίπαλοί του βαθμούς) την διαφορά από τους διώκτες του.