Ρατς: «Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»
Ο Ραζβάν Ρατς έδωσε συνέντευξη στην ρουμανική εφημερίδα Prosport, μίλησε για τη μάχη του τίτλου και σημείωσε πως αν και είναι δύσκολος ως στόχος, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα.
Σχολιάζοντας τον λόγο που επέλεξε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ είπε: «Με προσέλκυσε το γεγονός ότι μου έδινε την ευκαιρία να παίξω ξανά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δυστυχώς δεν συνεχίζουμε την άνοιξη και ελπίζουμε να πάρουμε τον τίτλο, αν και θα είναι πολύ δύσκολο. Στη Ράγιο Βαγιεκάνο είχα την ευκαιρία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν είχα κακή εξέλιξη, αλλά η Ράγιο δεν ήταν τόσο μεγάλη και δεν είχε τις οικονομικές δυνατότητες. Είχα προτάσεις να μείνω στην Ισπανία, αλλά πήγα στον ΠΑΟΚ».
Του ζητήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ακολουθεί τον Πιτσούρκα στην Αλ Ιτιχάντ το χειμώνα: «Δεν θέλω πραγματικά να το σχολιάσω αυτό, γιατί ότι και να πω μπορεί να παρεξηγηθεί. Και πιστέψτε με, όχι μόνο στη Ρουμανία, αλλά ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Αν πω πως μου αρέσει ο ήλιος, ο κόσμος θα πιστέψει πως θέλω να πάω κλπ. Παρακαλώ να με καταλάβετε».
Επίσης, επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα όπου δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και σε αυτό τον τομέα όλα κυλούν ομαλά».