Ρανιέρι: «Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι!»

Ρανιέρι: «Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά και τη νίκη της Λέστερ επί της Τσέλσι με 2-1, που έφερε και πάλι τις «αλεπούδες» στην κορυφή της Premier League.

 

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην είναι ευτυχισμένος, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να παίρνουν και τους 3 βαθμούς της νίκης, που είναι και το σημαντικότερο άλλωστε.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρανιέρι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Τσέλσι:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι για τα 60 λεπτά του αγώνα, ήμασταν φανταστικοί, όμως στο τελευταίο ημίωρο ήμασταν πιο... soft, κάτι που όμως είναι λογικό δεδομένου πως παίζαμε απέναντι σε μια Πρωταθλήτρια ομάδα όπως είναι η Τσέλσι. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι και αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο απ' όλα, είναι το πνεύμα και η νοοτροπία των παικτών μου που ήταν όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους εκπληκτικούς οπαδούς μας που μας δίνουν τρομερή ώθηση και αυτή τη στιγμή κάνουν μεγάλα όνειρα για την ομάδα μας. Δίχως ποιότητα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εμείς έχουμε ποιότητα, όμως νομίζω ότι το μεγάλο μας όπλο είναι η αγωνιστική μας νοοτροπία. Ο τρόπος με τον οποίο ο ένας βοηθάει τον άλλον. Ακόμα και μετά το 2-0 κάναμε επιθέσεις, αμυνόμασταν σωστά, πιέζαμε, παίρναμε τη μπάλα για να τρέξουμε ξανά στην επίθεση. Είναι σημαντικό αυτό».