Οι προεκτάσεις της μεταγραφής Τζιμπούρ έχουν εξήγηση και το «metrosport.gr» τις παραθέτει, όπως ακριβώς είναι.
«Σιγουράκι» ήταν η μεταγραφή-δώρο του Θόδωρου Καρυπίδη προς τον κόσμο του Αρη, αλλά και τον εαυτό του. Οσοι γνωρίζουν τον επιχειρηματία, θεωρούσαν δεδομένο ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες, για να ενεργοποιήσει τη… βόμβα. Και, προφανώς, ο ίδιος έψαχνε τον κατάλληλο άνθρωπο και, τελικά, τον βρήκε στο πρόσωπο του Ραφίκ Τζιμπούρ. Αλλωστε, διαθέτει και τη σχετική πείρα.
Το προσωνύμιο «τρομοκράτης» δεν βγήκε τυχαία. Ο Γαλλοαλγερνινός είναι εκρηκτικός και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Το’ χει «πληρώσει» στην καριέρα του, αλλά στην… τελική, αυτός είναι. Τώρα θ’ αλλάξει;
Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που ο Νίκος Αναστόπουλος φέρεται ότι είχε ενδοιασμούς για την απόκτησή του. Οι άνθρωποι του προέδρου, όμως, τον καθησύχασαν, καθώς ο Τζιμπούρ είναι ικανός να πυροδοτήσει και τα αντίπαλα δίχτυα και το εμπορικό τμήμα, μέσω της μπουτίκ. Θεωρείται, επίσης, σίγουρο πως οι φανέλες με το επίθετό του στην πλάτη, θα κάνουν θραύση.
Αρα, το δώρο του Θόδωρου Καρυπίδη έχει αρκετές προεκτάσεις και ο ίδιος θα αναλάβει την ευθύνη της «τρομοκρατικής επίθεσης».