Προθεσμία σε Κατσικά

Προθεσμία σε Κατσικά

Αυτό που αναφέραμε εδώ και καιρό, επιβεβαιώθηκε 100% όσον αφορά στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Κατσικά με τον ΠΑΟΚ.

 

Ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε με τον ατζέντη του παίκτη στην Αθήνα και ξεκαθάρισε πως η πρόταση που έχει γίνει θεωρείται από τον ΠΑΟΚ δίκαιη και θα πρέπει να ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή.

 

Για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ προτείνει στον παίκτη 150 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για τέσσερα χρόνια, συν 50 χιλιάδες μπόνους για κάθε σεζόν εφόσον πετύχει κάποια συγκεκριμένα νούμερα.

 

Στο ραντεβού που έγινε, ο Βρύζας ξεκαθάρισε πως δεν αλλάζει η πρόταση του ΠΑΟΚ και πως θα πρέπει η πλευρά του παίκτη να απαντήσει αν την δέχεται πριν τις γιορτές έτσι ώστε να γνωρίζει ο ΠΑΟΚ τι πρέπει να κάνει.

 

Απάντηση δεν δόθηκε από την πλευρά του παίκτη που προφανώς και θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που δίνει ο ΠΑΟΚ.

 

Αν αρνηθεί να υπογράψει ο παίκτης, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

 

Από την άλλη, η πλευρά του παίκτη έχει κλειστά τα χαρτιά της και αυτό που φαίνεται να την προβληματίζει είναι πως ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει μεγάλη χημεία με το κλαμπ.

 

Το κατά πόσο αυτό αποτελεί πρόφαση για μία πιο σκληρή διαπραγμάτευση ή πραγματικότητα θα φανεί λίγο πριν τα πρώτα κάλαντα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ