Προπόνηση εξπρές

Προπόνηση εξπρές

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι βαρύ και επίπονο, αφού ακολουθούν συνεχή και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Κροάτης τεχνικός επέλεξε να αποφορτίσει τους παίκτες και για το λόγο αυτό η προπόνηση είχε διάρκεια 45'.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

 

Η πυκνότητα των συνεχόμενων αγώνων είναι δεδομένη από εδώ και στο εξής, όπως και η αναμενόμενη έντασή τους. Είναι φυσιολογικό λοιπόν και το προπονητικό πρόγραμμα να υπόκειται αλλαγές με στόχο την διατήρηση της καλής κατάστασης που εμφανώς έχει η ομάδα.

 
Το σημερινό πρόγραμμα δεν ξεπέρασε τα 45 λεπτά αλλά η έντασή του δε μειώθηκε. Αερόβια άσκηση αντί προθέρμανσης και παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας ήταν οι ασκήσεις της προπόνησης.

 

Μόνο οι Λέοβατς, Τσίμιροτ και Αντόνις ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

 

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο στις 17:00 και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

 

 

Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

 

Διαβάστε πως κι από που μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε την λειτουργία εκδοτηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να παρακολουθήσουν την ομάδα μας από κοντά.Η πώληση των εισιτηρίων για την Θύρα 1 του γηπέδου, που θα φιλοξενήσει τους φίλους του Δικεφάλου, θα ξεκινήσει από τις 12:00 την Κυριακή (27.09) στα Γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων στην Θύρα 2 του γηπέδου και τα εισιτήρια θα τιμώνται στα 15 Ευρώ.Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας αλλά και του ΑΜΚΑ.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ