Πρίφτης: «Να μην εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων»!

Πρίφτης: «Να μην εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων»!

Ο Δημήτρης Πρίφτης ξέσπασε κατά της διαιτησίας μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αρη κόντρα στον Κολοσσό, που βρήκε νικητές τους Ροδίτες, με τον προπονητή των «κιτρίνων» να κάνει λόγο για συμφέροντα τρίτων, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αναφέρεται στον Κολοσσό.

 

«Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια έχω σωστό και αντικειμενικό κριτήριο και δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία. Είναι ένα κομμάτι του αγώνα που θα πρέπει να περνά εντελώς αθόρυβα. Δυστυχώς σήμερα και εξαιρώ τον κύριο Ταβουλαρέα, οι άλλοι δύο διαιτητές πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια του ματς. Μου ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω στα αποδυτήρια 12 παίκτες έξαλλους για αυτό το λόγο. Και όλα αυτά τα λέω μόνος μου, με τη λογική που έχω. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με αυτά που μπορούμε.

 

Θα δούμε στο βίντεο τι έφταιξε και θα βελτιωθούμε στα σημεία αυτά. Όμως, θα πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθούν και τα αρμόδια όργανα. Και μιλάω γενικά, όχι μόνο για τον Άρη, ώστε τα παιχνίδια να γίνονται χωρίς να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τρίτων! Γιατί σίγουρα σήμερα δεν εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα του Κολοσσού! Δυστυχώς, όμως, ήταν κάτι που το ξέραμε ό,τι θα συμβεί πριν από το ματς. Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς με πολλή αγάπη», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

 

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Εμείς προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνα να τον περιορίσουμε, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Όμως, το τακτικό κομμάτι μένει πίσω όταν μιλάμε για τις τελευταίες δύο φάσεις της κανονικής διάρκειας, αλλά και στο σουτ του Ουότερς στο τέλος της παράτασης, που εκεί δεν υπάρχει φάουλ! Τι να πούμε; Και εμείς φταίμε που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά από την άλλη και αυτές οι φάσεις το έκριναν. Αφού ο διαιτητής πήρε την ευθύνη να κριθεί εκεί το ματς, τότε να πάρει και μία τιμωρία, γιατί μετά είδαμε στο βίντεο πως δεν υπάρχει φάουλ στην τελευταία φάση! Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».