Πρέσινγκ από Ανδρεόπουλο στην ΑΕΚ, θέλει Ηρακλή

Πρέσινγκ  από Ανδρεόπουλο  στην  ΑΕΚ,  θέλει Ηρακλή

Η περίπτωση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα «θέλω» του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 22χρονος μέσος της ΑΕΚ εκτιμάται πως θα δώσει σημαντικές λύσεις στη μεσαία γραμμή και υπάρχει από καιρό ενδιαφέρον και προεργασία για να «ντυθεί» στα κυανόλευκα.

 

Η πρόθεση του ποδοσφαιριστή όπως τονίστηκε και τις προηγούμενες ημέρες από τη «Μ» είναι να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Ηρακλή. Μπορεί να ενημερώθηκε τελευταία πως δεν θα τον αφήσει ελεύθερο η ΑΕΚ παρ' ότι δεν υπολογίζεται, ωστόσο ο Ανδρεόπουλος πιέζει με τον ατζέντη του να αποδεσμευτεί. Η πρόταση δανεισμού που έχει από την Κέρκυρα δεν αποτελεί τη λύση που θέλει ο ίδιος και στόχος του είναι να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει ως ελεύθερος την καριέρα του στον Ηρακλή.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα υπάρχει πολύ θετικό κλίμα ως συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφική κίνηση για τους «κυανόλευκους». Δεν αποκλείεται μάλιστα οι εξελίξεις να είναι άμεσες, ίσως και στη διάρκεια της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ