Τι ψάχνεις;

Πρέπει ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ;

Metrosport Team πριν 3 χρόνια

Είναι ο Αμπέλ Φερέιρα ο κατάλληλος για να ηγηθεί του νέου ΠΑΟΚ; Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει χαμένος μέσα στα συστήματα και τα πρόσωπα που έχει να διαχειριστεί και η εικόνα της ομάδας στο χορτάρι δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη που πέρυσι σάρωσε τους εγχώριους τίτλους και κέρδισε το σεβασμό των αντιπάλων της.  

Ο Δικέφαλος ξέχασε να νικά. Στα παιχνίδια μετά την καραντίνα η ομάδα δεν έχει ένα βασικό κορμό. Σε κανένα από τα επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν παρουσίασε την ίδια ενδεκάδα ούτε κράτησε την ίδια διάταξη. Επιλογές που θολώνουν το αγωνιστικό πλάνο και προβληματίζουν.  

Οι κακές γλώσσες αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του. Έναν τεχνικό που θα δώσει πνοή και νέο στίγμα στο σύνολο. Ο Πάμπλο Γκαρσία φαντάζει για πολλούς ο ιδανικότερος όλων αφού σέβεται και αγαπά τον σύλλογο, έχει αποδείξει τις δυνατότητες του και μπορεί να εξηγήσει ίσως καλύτερα από κάθε άλλον το τι εστί ΠΑΟΚ. 

Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος ενώ η γυναίκα του, Λάουρα, με αναρτήσεις στα social media τον υπερασπίστηκε και φάνηκε σίγουρη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εσείς τι πιστεύετε, μπορεί ο Γκαρσία να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας;

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ