Τι ψάχνεις;

Πού χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση ο ΠΑΟΚ;

Metrosport Team πριν 3 χρόνια

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί της Μπεσίκτας και πήρε το εισιτήριο για την γ΄προκριματική φάση του Champions League ενώ παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και ένα ικανοποιητικό ποσό για τα ταμεία του

Απομένουν, πλέον, άλλα δύο βήματα για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και να κουνηθεί το σεντόνι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στην Τούμπα. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν απλώς απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο. Ξεχείλιζε από ενέργεια, δύναμη, πάθος, φρεσκάδα και ταχύτητα. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να εγκλωβίσει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, πήρε το κέντρο και κέρδισε το στοίχημα με τον άπειρο Χρήστο Τζιόλη. Για ακόμη μια φορά οι πιτσιρικάδες των «ασπρόμαυρων» φρόντισαν να του φωνάξουν ένα μεγάλο «είμαι εδώ, δες με». 

Τα παιδιά της ακαδημίας έχουν κερδίσει την παρουσία τους στη σύνθεση του Δικεφάλου αλλά είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε ποιοτικό επίπεδο, κάτι που είπε και ο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου.

Το ερώτημα είναι σε ποια γραμμή είναι περισσότερο αναγκαία; Κατά τη γνώμη σας, που χρειάζεται περισσότερο την ενίσχυση ο ΠΑΟΚ;