Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Κορμαρής: «Δουλεύουμε πολύ σωστά και επαγγελματικά»
Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας επικράτησε των Ακριτών Συκεών με 0-2 στο πλαίσιο του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο την δεύτερη νίκη του σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα και είναι στην πρώτη θέση μαζί με τον Φοίνικα Πολίχνης.
Η αποστολή εξετελέσθη καθώς η ομάδα πήρε το τρίποντο μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Πλέον ο σύλλογος συνεχίζει με την ίδια νοοτροπία για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται.
Σκόρερ της νίκης στις Συκιές ήταν οι Κορμαρής και Κάλφας με τον Δημήτρη Κορμαρή να αναδεικνύεται καλύτερος παίκτης
Για τους στόχους που έχει θέσει ο Δημήτρης Κορμαρής δήλωσε στο Metrosport.gr: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα ικανό αντίπαλο. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι έχοντας πολύ καλή απόδοση και πετυχαίνοντας μια δύσκολη νίκη.
«Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας; «Στόχος της ομάδας είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση και να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι την νίκη συνδυάζοντας την με καλό ποδόσφαιρο». Για το Πρωτάθλημα; «Το πρωτάθλημα δείχνει να είναι άκρως ανταγωνιστικό με ισχυρές ομάδες. Κάθε παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο και όλες οι ομάδες βρίσκονται σε πολύ κοντινό επίπεδο. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δουλεύουμε πολύ σωστά και επαγγελματικά και περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Για σένα; «Προσωπικός μου στόχος είναι μέσα από την σκληρή δουλειά να βελτιώνομαι συνεχώς, έτσι ώστε να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».
*Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Κιλκισιακό.