Πόλος έλξης οι ποδοσφαιριστές του Άρη σε event στην Καλαμαριά (pics)
Μια όμορφη και γεμάτη ενθουσιασμό «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση στήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) στο κατάστημα της INTERSPORT στην Καλαμαριά, το οποίο πλημμύρισε από φίλους του Άρη.
Δεκάδες οπαδοί κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι μεγαλύτερους υποστηρικτές του συλλόγου, έσπευσαν μαζικά στο σημείο για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να συναντήσουν από κοντά μερικά από τα πιο σημαντικά στελέχη του φετινού ρόστερ.
Οι Λορέν Μορόν, Μάνου Γκαρθία, Φαμπιάνο, Ρικάρντο Βέλιο και Γιάννης Γιαννιώτας ήταν οι κεντρικοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που είχε σχηματίσει ουρές.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποδείχθηκαν εξαιρετικοί οικοδεσπότες, καθώς δεν σταμάτησαν λεπτό να μοιράζουν χαμόγελα, να υπογράφουν αυτόγραφα σε φανέλες, μπάλες και αναμνηστικά, αλλά και να ποζάρουν υπομονετικά για αναμνηστικές φωτογραφίες και selfies με τους φιλάθλους της ομάδας.