Πολυτιμότερος με Ξάνθη ο Παπαδόπουλος

Πολυτιμότερος με Ξάνθη ο Παπαδόπουλος

Βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Σκοράρει συνεχώς και χαρίζει βαθμούς στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κόντρα στην SKODA Ξάνθη μετέτρεψε την αναμέτρηση σε προσωπική υπόθεση και με δύο τέρματα χάρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στον Δικέφαλο ενόψει της συνέχειας.

 

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο τον οποίο οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» ανέδειξαν Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στους Ακρίτες.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας φορ αναδείχθηκε και Vodafone MVP της αναμέτρησης από τους δημοσιογράφους, οπότε έκανε το νταμπλ των βραβείων της αναμέτρησης.

 

O “Παπ” σάρωσε στην ψηφοφορία και συγκέντρωσε το 60% των ψήφων αφήνοντας πολύ πίσω σε ψήφους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και πήρε για πρώτη φορά φέτος την συγκεκριμένη διάκριση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ