Τι ψάχνεις;

Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν αφίσα στο δωμάτιό σας;

Metrosport Team πριν 4 χρόνια

Κάποιοι συλλέγουν γραμματόσημα ή νομίσματα, άλλοι αυτοκόλλητα, μαγνητάκια, αυτοκινητάκια ακόμη και χαρτοπετσέτες. Υπάρχουν και εκείνοι που έχουν... τρέλα στο μυαλό με ένα τόπι. Ξεχωρίζουν. Τους βλέπεις να διαβάζουν με αγωνία την εφημερίδα, να τρέχουν μόλις ακουστεί το σήμα των αθλητικών ειδήσεων στην τηλεόραση, να μπαίνουν στο αυτοκίνητο και η πρώτη τους κίνηση να είναι να ανοίξουν το ραδιόφωνο και κάθε Κυριακή με μια φανέλα να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα να φωνάζουν για την μεγάλη τους αγάπη.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο τους νομίζεις ότι μπήκες σε μουσείο κάποιου συλλόγου. Τα πάντα είναι στο χρώμα της αγαπημένης τους ομάδας. Τα πάντα είναι τοποθετημένα με μαθηματική ακρίβεια, πεντακάθαρα και όταν τα κοιτούν έχουν μια ιστορία να σου πουν. Στρέφοντας το βλέμμα στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι βλέπεις τη φιγούρα ενός ανθρώπου. Συνήθως είναι ο αθλητής που τους έκανε να αγαπήσουν το άθλημα και να δεθούν με μια ομάδα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο δωμάτιο κάθε φιλάθλου του ΠΑΟΚ. Από το Δικέφαλο έχουν περάσει πολλοί παίκτες σε κάθε άθλημα. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι που ξεχώρισαν και κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους και να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου. Εκείνους τους αγαπάς λίγο περισσότερο και σίγουρα τρέχεις... για παγκόσμιο ρεκόρ όταν η εφημερίδα δίνει μια αφίσα τους.

Εσείς ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ έχετε βάλει στον τοίχο;