Πλώρη για τα αστέρια
Μπορεί το γρήγορο αυτογκόλ του Ραούλ Αλμπιόλ να προκάλεσε ανησυχίες στο «Σαν Πάολο», όμως η Νάπολι δεν ήταν διατεθειμένη να «πετάξει» τα δώρα που της έκαναν, τόσο η Λάτσιο, όσο και η Ρόμα. Το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ, «γύρισε» από το εις βάρος του 0-1 κόντρα στην Σαμπντόρια, φτάνοντας στην ευρεία νίκη με 4-2 που το φέρνει σε απόσταση… βολής (δύο και τριών πόντων) από τις ομάδες της Ρώμης και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Αλμπιόλ στο 12’ με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Πριν από το ημίχρονο όμως, οι «παρτενοπέι» είχαν γυρίσει το ματς. Στο 31’ ο Γκαμπιαντίνι έκανε το 1-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Ιγκουαΐν ανέτρεψε το σκορ.
Στο 47’ ο Ινσίνιε ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 για να γίνει το 4-1 από τον Ιγκουαΐν στο 81’ από το σημείο του πέναλτι. Στο 89’ ο Μουριέλ απλά μείωσε για το τελικό 4-2.
ΝΑΠΟΛΙ: Αντούχαρ, Ενρίκε, Ραούλ Αλμπιόλ, Μπρίτος, Γκουλάμ, Ζοργκίνιο, Νταβίντ Λόπεζ (76’ Γκαργκάνο), Καγιεχόν, Γκαμπιαντίνι (65’ Χάμσικ), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (82’ Ζαπάτα).
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Μεσμπά, Ρομανιόλι, Σιλβέστρε, Ντε Σιλβέστρι, Ομπιάνγκ, Παλόμπο (64’ Ντάνκαν), Οκάκα, Σοριάνο (76’ Μπεργκέσιο), Έντερ (46’ Μουριέλ), Ετό.