Πλησιάζει η ΓΣ, ενεργοποιείται ο Γαλανός;

Πλησιάζει η ΓΣ, ενεργοποιείται ο Γαλανός;

Αντίστροφη μέτρηση για την εξαιρετικά κρίσιμη γενική συνέλευση του ΑΣ Αρης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (19:00) όταν και τα μέλη του Αρη θα συγκεντρωθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής Πανοράματος, προκειμένου να συζητήσουν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

 

Μάλιστα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ειδικά από τη στιγμή που το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, ο πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός, εξετάζει τρόπους, με τους οποίους θα μπορούσε να «επιστρέψει» στην «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα, μέσω του Ερασιτέχνη.

 

Μένει, πάντως, να διαπιστωθεί αν ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, που είναι γνωστό πως δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενδιαφέρεται για τον Ερασιτέχνη ή για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο Γαλανός περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις σχετικά με την άνοδο ή μη της ομάδας, μιας και αν αυτή προβιβαστεί, προτίθεται να βγει μπροστά και να ηγηθεί προσπάθειας μαζί με δυνατό «συμπαίκτη», ενώ σε διαφορετική περίπτωση, δεν αποκλείεται να θελήσει να εμπλακεί εκ νέου στην θέση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέλοντας εκ προοιμίου να μπορεί να ελέγχει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Αρη.