Πήρε Θαναηλάκη ο Φοίνικας Πολίχνης – Μένει στους Ακρίτες ο Βαλαβάνης

Ενισχύεται και άλλο ο Φοίνικας
Πήρε Θαναηλάκη ο Φοίνικας Πολίχνης – Μένει στους Ακρίτες ο Βαλαβάνης

Ο 23χρονος γκολκίπερ Στέλιος Θαναηλάκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του του Φοίνικα Πολίχνης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ερχεται στην οικογένεια του Φοίνικα, προσθέτοντας ποιότητα, εμπειρία και ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Κιλκισιακό, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες της Αναγέννησης Επανομής, της Ρόδου, της Νίκης Ευκαρπίας, του Αχιλλέα Τριανδρίας, του Εθνικού Πυλαίας, του Ολύμπου Δενδροποτάμου και του Εθνικού Λαγυνών. Πλέον θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες και στη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μένει και τη νέα χρονιά ο Βαλαβάνης στους Ακρίτες Συκεών

Ο νεαρός μέσος Θεόφιλος Βαλαβάνης θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ των Ακριτών Συκεών και την αγωνιστική περίοδο 2026/27, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος των Ακριτών θα είναι να πετύχουν περισσότερα πράγματα σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, όπου έχασαν στις λεπτομέρειες την είσοδο του στην εξάδα και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Προηγήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον 19χρονο μέσο Χάρη Κοσμόπουλο.

Εκλογές στους Ακρίτες Συκεών

Την Τετάρτη (24/6) από τις 18:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ομάδα των Ακριτών Συκεών. Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν αποκλειστικά τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως την ημέρα των εκλογών. Η διοίκηση καλεί όλα τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία, συμβάλλοντας με την ψήφο τους στην ενίσχυση και ανάπτυξη του σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ