Πήρε… φόρα ο Μόργκαν: Τέταρτο διαδοχικό ματς με 20+ πόντους
Ο Ματ Μόργκαν δείχνει να έχει «ξεκλειδώσει» μετά το νωθρό του ξεκίνημα και πλέον σκοράρει σερί 20άρες.
Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Άρη στο επιβλητικό πέρασμα από το Ρόστοκ κόντρα στους Σίγουλβς (79-110), φτάνοντας τους 20 πόντους με 1/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 9/9 βολές.
Αυτό το ματς στη Γερμανία ήταν το τέταρτο διαδοχικό με 20+ πόντους για τον Μόργκαν, ο οποίος πλέον βρίσκει επιθετικό ρυθμό και δίνει στην ομάδα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Για τον Αμερικανό άσο είχαν προηγηθεί οι επίσης εντυπωσιακές εμφανίσεις με… 20άρες κόντρα σε ΑΕΚ (25π.), Ντερτόνα (23π.) και Μαρούσι (22π.). Συνολικά σε αυτά τα τέσσερα τελευταία ματς έχει 16/31 τρίποντα, ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, ενώ έχει 22,5 πόντους κατά μέσο όρο. Πέραν όμως του επιθετικού του ταλέντου, ο Μόργκαν δίνει πολλά και αμυντικά στην ομάδα, κάνοντας όσα ζητάει ο Βασίλης Σπανούλης: πίεση στην μπάλα, δυνατή άμυνα και ομαδικότητα.
Ο 29χρονος κόμπο γκαρντ ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο στον ρόλο, που του έχει αναθέσει ο Σπανούλης, περιμένοντας από εκείνον να ηγείται με κάθε τρόπο στο παρκέ και να αποτελεί παράδειγμα για τους συμπαίκτες του.