Ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους σε οπαδό της Σάλκε
Στη φυλακή θα περάσει τον επόμενο ενάμιση χρόνο της ζωής του, οπαδός της Σάλκε που είχε τραυματίσει οκτώ άτομα με φωτοβολίδα, στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για έναν οπαδό στην Γερμανία. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου στον εν λόγω οπαδό της Σάλκε, ο οποίος άναψε φωτοβολίδες στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 24 Νοεμβρίου του 2012. Από αυτές είχε προκληθεί πυρκαγιά η οποία τραυμάτισε 8 άτομα, με αποτέλεσμα η δικαιοσύνη να λάβει αυστηρά μέτρα.
Τονίζεται ότι η γερμανική δικαιοσύνη είναι αμείλικτη σε θέματα βίας στο ποδόσφαιρο και η σοβαρότητα της ποινής είναι στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί για την εξάλειψη αυτής.