Ποιοί παίκτες του Ηρακλή απόλαυσαν περισσότερο τη βόλτα στο Αμστερνταμ

Ποιοί παίκτες του Ηρακλή απόλαυσαν περισσότερο τη βόλτα στο Αμστερνταμ

Ηταν η μία και μοναδική φορά κατά την δωδεκαήμερη παραμονή της αποστολής του Ηρακλή στην Ολλανδία. Φυσιολογική συνεπώς και η ικανοποίηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας που απόλαυσαν το ρεπό που δόθηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά τον αγώνα με τον Αγιαξ.

 

Οι κυανόλευκοι ξεχύθηκαν στους δρόμους του Αμστερνταμ ανά ομάδες, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους, να περπατήσουν στους δρόμους της ολλανδικής πρωτεύουσας και να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης στα πολλά καφέ που υπάρχουν. Αυτοί που έδειξαν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα ήταν οι πιτσιρικάδες.

 

Μπικιάρης, Δούμτσιος, Γιούδας, Ρούσσος και Αμαραντίδης δε σταμάτησαν λεπτό, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια του Αμστερνταμ, απολαμβάνοντας τις στιγμές. Αλλωστε και για τους ίδιους αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία να προετοιμάζονται με τον Ηρακλή και μάλιστα εκτός Ελλάδας.

 

Εν αντιθέσει με τους ποδοσφαιριστές ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε την ηρεμία ενός καφέ στις όχθες του Αμστελ ενώ στη συνέχεια δείπνησε μαζί με τους συνεργάτες του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ