Επιμέλεια: Παναγιώτα Χαλκιά
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 90 ετών ο «θρυλικός μπέμπης» βυθίζοντας την οικογένεια του Ολυμπιακού στο πένθος.
Ο Θανάσης Μπέμπης έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων αφήνοντας πίσω του υπέροχες αναμνήσεις.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνέδεσε το όνομα του με την ομάδα του Ολυμπιακού, την οποία και τίμησε ως παίκτης δύο φορές: η πρώτη ήταν το 1948-1953 και η δεύτερη το 1954-1953. Αγωνίστηκε ακόμη σε Φωστήρα, Ακράτητο και Βύζα Μεγάρων.
Ο «θρυλικός μπέμπης» αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε εκδηλώσει την αγάπη του για τον σύλλογο στα βαθιά του γεράματα.
Η ανακοίνωση:
«H Οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για την απώλεια του ερυθρόλευκου γίγαντα Θανάση Μπέμπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια ολυμπιακή ψυχή, που συγκλόνιζε πάντα για τη λατρεία του για την ερυθρόλευκη σημαία, έφυγε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, αλλά το ιστορικό του αποτύπωμα θα μένει βαθύ στην Ιστορία του Συλλόγου και στις ψυχές όλων των Ολυμπιακών».