Παύλος Μελάς-Τσαρδακλής: «Η πιο μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα μας»

Στην πρεμιέρα ο Παύλος Μελάς υποδέχεται την Κυριακή στις 17.00
Παύλος Μελάς-Τσαρδακλής: «Η πιο μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα μας»

Aρχίζουν την Κυριακή τα play off ανόδου από την Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Γ’ Εθνική.

Στο πρωτάθλημα αυτό του ενός γύρου ο Παύλος Μελάς και η ΜΠΑΜ θα αρχίσουν με 30 βαθμούς, έναντι 26 του Φοίνικα Τούμπας και 25 του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.

Στην πρεμιέρα ο Παύλος Μελάς υποδέχεται την Κυριακή στις 17.00 τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική βαρύτητα. Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως «τελικό», γνωρίζοντας πως ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να δώσει ισχυρό προβάδισμα στη μάχη της ανόδου. Η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα, είναι στοιχεία που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Ο Παύλος Μελάς μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν με ξεκάθαρο στόχο: την άνοδο και την επιστροφή του συλλόγου στο επίπεδο που επιτάσσει η ιστορία του. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Τσαρδακλής έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και πίστης ενόψει του πρωταθλήματος αυτού, του. Αναλυτικά: «Η πιο μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα μας. Απομένουν τρία παιχνίδια για να βρεθεί ο σύλλογός μας στις εθνικές κατηγορίες. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, καθώς και τα τρία παιχνίδια τα δίνουμε στο σπίτι μας». Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων, με τον ίδιο να απευθύνει κάλεσμα στήριξης: «Ζητάμε από τον κόσμο μας να κατακλύσει το γήπεδο σε αυτούς τους τρεις τελικούς, ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ