Παύλος Μελάς: «Κάθε αρχή και δύσκολη»
Ο Παύλος Μελάς επικράτησε στην πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ, της Νίκης Ευκαρπίας με 2-1, μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.
Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ο Ράμα επιχείρησε σέντρα-σουτ από τη δεξιά πλευρά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κίτσιου για το 1-0.
Ο Παύλος Μελάς διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 27’ δημιούργησε ακόμη μία καλή ευκαιρία, όταν ο Τράκας επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.
Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει και το πέτυχε στο 33’ ο Πάγιος με σουτ από μακρινή απόσταση. Η Νίκη Ευκαρπίας κατάφερε να μειώσει πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κούγκλη να κάνει το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος, ο Παύλος Μελάς προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμά του, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 77’ η Νίκη Ευκαρπίας έφτασε κοντά στο 2-2, όμως ο Παρθενιάδης αστόχησε από κοντινή απόσταση.
Πλέον, ο Παύλος Μελάς στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νίκη Μεσημερίου (13/9, 11:30).
Ο προπονητής του Παύλου Μελά Νίκος Μίντης για το παιχνίδι δήλωσε στο Metrosport.gr: «Σήμερα είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Για 40 λεπτά είχαμε εξαιρετική εικόνα, με απόλυτη κυριαρχία, δημιουργία φάσεων και δύο γκολ. Μια στιγμή αδράνειας, όμως, μας έκανε να χάσουμε την ηρεμία και το καθαρό μας μυαλό. Μετά το 2-1 κάναμε αρκετά ατομικά λάθη, τα οποία παραλίγο να μας στοιχίσουν.
Έχω παίκτες μαχητές. Έχω παίκτες με κίνητρο και χαρακτήρα. Και αυτό που μας συνέβη σήμερα είναι ίσως ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί σε αυτή τη φάση, που είναι ακόμη νωρίς.
Είναι ένα μάθημα για εμάς και πρέπει να διδαχτούμε από αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και θα είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».