Παραίτηση Μεϊμαράκη ζητούν Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης

Παραίτηση Μεϊμαράκη ζητούν Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης

Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου και με άγνωστες περαιτέρω συνέπειες για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας οδηγήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία ματαιώθηκε εξαιτίας ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων στο ηλεκτρονικό (on line) σύστημα ψηφοφορίας που δεν κατέστη δυνατόν να λειτουργήσει.

 

Ήδη, με ευθύ τρόπο οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Κυριάκος Μητσοτάκης και με έμμεσο ο Άδωνις Γεωργιάδης εγείρουν ζήτημα παραίτησης και του κ. Μεϊμαράκη. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε να αναλάβει μεταβατική πρόεδρος η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, κάτι που το απορρίπτουν ασυζητητί από το επιτελείο του νυν προέδρου. 

 

Από την πλευρά του κ. Τζιτζικώστα προτείνεται να συναντηθούν οιτέσσερις υποψήφιοι στις 7 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της Συγγρού, ενώ ανάλογη πρόταση για συνάντηση είχε διατυπώσει νωρίτερα και ο κ. Γεωργιάδης.