Παρέμεινε στη θέση του στο Δημόσιο και ας το χρέωνε με ροζ τηλέφωνα!

Παρέμεινε στη θέση του στο Δημόσιο και ας το χρέωνε με ροζ τηλέφωνα!

Πολύ ενδιαφέρον το δημοσίευμα του thestival.gr για έναν υπάλληλο που χρέωσε το Δήμο που εργαζόταν με χιλιάδες ευρώ για ροζ τηλέφωνα. 

 

Αναλυτικά: 

 

Η ιστορία αφορά ένα δημοτικό υπάλληλο που εργάζεται μέχρι και σήμερα σε δήμο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Πριν από μερικά χρόνια εργαζόταν σε άλλο δήμο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Στο τμήμα όπου εργαζόταν είχαν καταγραφεί υπέρογκοι τηλεφωνικοί λογαριασμοί. Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους συνεργάτες του να τον βοηθήσουν να εντοπίσει τον ένοχο. Έπειτα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος καλούσε αρκετές φορές την εβδομάδα σε «ροζ» γραμμές. Από τον υπολογιστή της δουλειάς επισκεπτόταν ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο με κτηνοβασίες.

 

Ο Δήμαρχος την επόμενη ημέρα τον κάλεσε στο γραφείο του. Του είπε ότι θα τον «πετάξει» από το Δημόσιο μιας και δεν μπορεί μετά τα όσα έκανε να συνεχίσει να δουλεύει εκεί. Ο δημοτικός υπάλληλος είχε διαφορετική άποψη. Τελικά κατάφερε να φρενάρει κάθε διαδικασία απόλυσής του. Το μόνο που πέτυχε ο Δήμαρχος ήταν να τον διώξει από το Δήμο του. Ο υπάλληλος αυτός συνεχίζει μέχρι σήμερα να εργάζεται στο Δημόσιο.

 

Ποτέ δεν πλήρωσε τους υπέρογκους λογαριασμούς τηλεφώνου. Ποτέ δεν πλήρωσε την αυθαιρεσία του.