Παππούς 105 ετών στην Καρδίτσα ψήφισε για 6η φορά σε δημοψήφισμα!

Παππούς 105 ετών στην Καρδίτσα ψήφισε για 6η φορά σε δημοψήφισμα!

Μπορεί για τους περισσότερους το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου να είναι η... παρθενική τους συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία, ωστόσο ο Κος Αναστασίου Κωνσταντίνος ψήφισε για 6η φορά σε δημοψήφισμα (1935, 1946, 1968, 1973, 1974 και 2015)... Μάλιστα, ήταν εν ζωή και όταν έγιναν τα άλλα δύο δημοψηφίσματα στη χώρα μας, στην δεκαετία του 1920!



105 ετών ο Κος Αναστασίου σήμερα (γεννημένος την 1 Ιανουαρίου 1911) δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει το καθήκον του συμμετέχοντας για άλλη μια φορά εκλογική διαδικασία. 



Στη φωτογραφία του KarditsaLive.Net βλέπετε τον υπεραιωνόβιο παππού κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας του στο 16ο εκλογικό τμήμα Καλη Κώμης Καρδίτσας  όπου οι συνολικά ψηφίσαστες ήσαν όσα περίπου και τα χρόνια του!

 

Ο Κος Αναστασίου πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο με το 1ο Σύνταγμα Πυροβολικού Λάρισας και έχει τιμηθεί μετάλλιο ανδρείας από την πατρίδα μας. Xαίρει άκρας υγείας και απολαμβάνει της αγάπης των 12 εγγονών και 4 δισεγγόνων του.