Παπαδόπουλος: «Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στα υπόλοιπα παιχνίδια»
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο Βόλο και το διπλό επί του Ολυμπιακού. Αλλωστε και ο τρόπος με τον οποίον πανηγύρισε, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Θάνου, με τις σφιγμένες γροθιές, ήταν χαρακτηριστικός για το πώς εισέπραξε ο προπονητής του Ηρακλή τη μεγάλη νίκη.
«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται και αυτό που μας ανησύχησε στο ημίχρονο ήταν μην δεχτούμε γκολ. Ημασταν καλοί, είχαμε την κατοχή και σκοράραμε. Κρατάμε τη ψυχολογία των παικτών και τους τρεις βαθμούς. Εχει πολλά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στην συνέχεια».
Αναφερόμενος στον αντίπαλο του Ηρακλή, είπε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος. Δέχεται δύσκολα γκολ, έχει καλή και τακτικά οργανωμένη ομάδα. Ηταν ένα παιχνίδι-κλειδί για την ομάδα. Εγώ πανηγύρισα γιατί μου βγήκε η ένταση. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν».
Αναφερόμενος στη βαθμολογία, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής των play off, είπε: «Είναι σημαντικό το προβάδισμα, πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί. Αν δεν εξασφαλίσουμε μαθηματικά την άνοδο, δεν θα χαλαρώσουμε».
Είπε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Αποκλειστήκαμε και είχαμε μόνο κέρδος. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά».
Και πρόσθεσε: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου, οι παίκτες όμως δείχνουν το πρόσωπο αυτής της ομάδας».