ΠΑΟΚ τιμωρός κάνει βήμα πρωτιάς κόντρα στην ΑΕΚ
Με τον «αέρα» από την κατάκτηση του Κυπέλλου και με ανεβασμένη ψυχολογία, αρχίζει την Κυριακή (14/05, 20:30) ο ΠΑΟΚ την προσπάθεια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα πλέι οφ.
Στην κατάμεστη Τούμπα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, η οποία εφόσον επιτευχθεί, θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα για την επίτευξη του στόχου. Ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει ο τιμωρός κάθε αντιπάλου του, στα έξι παιχνίδια που ακολουθούν, κυρίως όλων όσων επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου. Κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Δικέφαλος με τη στήριξη χιλιάδων οπαδών του θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Ο Ιβιτς ζητά από τους παίκτες του να δείξουν μέγιστη προσοχή μέσα στο γήπεδο.
Συμπεριέλαβε 18 παίκτες στην αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Οι Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς και Κρέσπο στην άμυνα. Στα χαφ επικρατέστεροι είναι οι Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ ενώ στην επίθεση οι Πέλκας, Κάμπος και Πρίγιοβιτς. Εχει όμως κι άλλες επιλογές στα χάφ που μπορεί να αξιοποιήσει. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τα πλέι οφ με 2 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει πόντο.
Όσο για τον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο που ορίστηκε από την ΚΕΔ στο αποψινό ματς, έχει υποχρέωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σφυρίξει με ισονομία και να μην επαναλάβει κραυγαλέα λάθη (συνεχόμενα σε βάρος του ΠΑΟΚ) που έδωσαν δικαιολογημένα το δικαίωμα στους εκπροσώπους του Δικεφάλου να αμφισβητήσουν τις προθέσεις του.