ΠΑΟΚ-Για τη νίκη και την 3η θέση: «Συνεχίζουμε με πολύ υψηλό κίνητρο»
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της GBL με αντίπαλο την ομάδα του Αμαρουσίου.
Ο Δικέφαλος ολοκληρώνει την κανονική περίοδο της Stoiximan GBL με εντός έδρας αγώνα καθώς υποδέχεται αύριο, Σάββατο (25/4, 18:15), στο PAOK Sports Arena το Μαρούσι. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην τρίτη θέση και θα αναμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής, που θα καθορίσουν, όχι μόνο την τελική κατάταξη, αλλά και τα ζευγάρια για την πρώτη φάση των πλέι οφ.
Με τον χρόνο να είναι ελάχιστος, οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena ενώ έγινε και η ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση με έμφαση την τακτική.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παντελής Μπούτσκος, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρούσι και υποστήριξε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος. Υπάρχει επιβάρυνση, υπάρχει ένας τεράστιος στόχος στον ορίζοντα, αλλά όλα πρέπει να μπουν στη σωστή σειρά. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά αυτές τις καταστάσεις και να ανταποκριθούμε σε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα».
Στη συνέχεια, τόνισε: «Οφείλουμε να το κάνουμε ξανά απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο, με πολύ ποιοτικό ρόστερ, που έχει μεγάλο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε όμως και εμείς να έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με ακόμη μία νίκη, που θα μας δώσει την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει της post season».